Μαθητής γυμνασίου βρέθηκε νεκρός στην Αίγινα. Όλα δείχνουν πως έβαλε τέλος στη ζωή του.




Μαθητής βρέθηκε νεκρός στο νησί μας και αρχικές αναφορές υποδεικνύουν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας καθώς φέρεται να βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα του παιδιού στο σπίτι του. Ο 14χρονος μαθητής βρέθηκε απαγχονισμένος σε ένα δέντρο. Ωστόσο διεξάγεται έρευνα προκειμένου να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

Όλα δείχνουν πως ο νεαρός μαθητής του 2ου Γυμνασίου Αίγινας  έβαλε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Παρασκευής αφού επέστρεψε από μια εκπαιδευτική εκδρομή με το σχολείο του.

Ο δήμος Αίγινας, ανακοίνωσε την άμεση προσφορά ψυχολογικής υποστήριξης τόσο στην οικογένεια του νεκρού όσο και στους μαθητές του νησιού.

«Είναι μεγάλη η θλίψη που αισθανόμαστε όλοι μας για τον χαμό ενός τόσο νέου παιδιού. Από την πρώτη στιγμή ο δήμος μας συνεργάστηκε με ψυχολόγους για την στήριξη της οικογένειας, ενώ με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιάννη Ζορμπά ζητήθηκε ενίσχυση ειδικών για την ψυχολογική υποστήριξη των μαθητών του νησιού μας. Πρέπει όλοι μας να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας και να ελαφρύνουμε το βάρος τους. Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του», αναφέρει η ανακοίνωση. 

Η μικρή κοινωνία της Αίγινας είναι συντετριμμένη.




Σχόλια